TeIR hírlevél - 2018. május

TISZTELT FELHASZNÁLÓINK!

Ezúton tájékoztatjuk Önöket arról, hogy a TeIR adatbázisa az alábbi adattartalommal bővült:

• Munkanélküliségi adatok, 2018. április
 Adatszolgáltató: Nemzetgazdasági Minisztérium

• Közfoglalkoztatási adatok, 2017. december, 2018. január-február
 
Adatszolgáltató: Belügyminisztérium

• Egyéb adatok - Hulladékgazdálkodás, 2016.
 
Adatszolgáltató: Központi Statisztikai Hivatal

• Egyéb adatok - Oktatás - Felsőfokú tanulók száma, 2016.
 
Adatszolgáltató: Központi Statisztikai Hivatal

Segédlet a Helyi esélyegyenlőségi programok elkészítéséhez

A HEP készítéshez szükséges adatok településenkénti gyors letöltését biztosító alkalmazás adatai frissültek, az elérhető mutatók köre bővült.

A regisztrált TeIR felhasználók számára elérhető alkalmazás változatlanul a Teir főoldalról a Szociális ágazati információs rendszer (SzocÁIR) aloldalról indítható el.

Adatvédelmi tájékoztató

Tájékoztatjuk Felhasználóinkat, hogy a TeIR üzemeltetése során róluk a változatlan tartalmú Üzemeltetési Szabályzatban szereplő, a regisztráció során megadott adatokat tarjuk nyilván.

A TeIR-t üzemeltető Lechner Nonprofit Kft ezután is, mint a múltban is mindig, kiemelt figyelmet fordít a hatályos hazai és uniós jogszabályok betartására. Ebben az értelemben nem változnak az adatkezelési elveink 2018. május 25-ét követően sem, Adatkezelési és adatfeldolgozói tájékoztatónk az alábbi linken érhető el: http://lechnerkozpont.hu/doc/adatkezelesi-tajekoztato/adatkezelesi-tajekoztato.pdf

TeIR regisztrációjának törlését a teir@lechnerkozpont.hu címre írt email-ben kezdeményezheti, hírlevelünkről a hírlevél alján található linken iratkozhat le. Hírleveleinket leiratkozás után megtalálja a http://hirlevel.teir.hu/adatgazdalkodas oldalon.